Wat is Mortsel tv

Mortsel tv is een internet tv kanaal dat gerund wordt door een aantal vrijwilligers maar op een zeer professionele manier. Alle medewerkers komen uit de media sector en er wordt enkel gewerkt met professioneel materiaal.

Geen Subsidie

Wij krijgen geen subsidies en alle kosten worden gedragen door de vrijwilgers of schenkingen. Wij zijn dan ook afhankelijk van advertenties en acties om onze kosten te kunnen betalen

Waarom adverteren bij Mortsel tv (10.000 unieke bezoekers per maand)

Na nog geen volledig jaar activiteit kennen we een grote groep van trouwe volgers en kijkers op het internet. Volgens zeer betrouwbare bron van Google Analytics hebben we maandelijks meer dan 11.000 unieke bezoekers en meer dan 16.000 page views. Maximale uitschieters zijn 2500 bezoekers per dag.

Wat mag ik van mijn advertenties verwachten

Doelgroep : Uiteraard is het grootste deel van onze bezoekers afkomstig van Mortsel. Een juiste samenstelling van de ouderdom van onze bezoekers is niet gekend maar situeert zich voornamelijk tussen de 30 en de 60 jaar. U heeft dus een rechtstreekse aanspreking met de inwoner van Mortsel, een unieke doelgroep.

Waar staat mijn advertentie.

Hier onderaan vindt u een samenvatting van de verschillende grootte van de advertenties. De advertenties zijn aanklikbaar en verwijzen naar een door u opgegeven webpagina. Advertenties kunnen bewegende beelden zijn.  In praktijk komt het hier op neer dat uw advertentie in alle berichten verschijnt en naar keuze:

  • bovenaan het bericht
  • In het midden van het bericht
  • Onderaan het bericht
  • In de sidebar
  • Als video voor de reportage

Hoe wordt er afgerekend

Meest populaire en meest voordelige  is de pay per view. Dit is het aantal keren dat uw advertentie verschenen is (zeg maar gelezen). Statistieken per advertentie kunnen verkregen worden per dag,per week, per maand per uur. Er wordt een vast heel klein bedrag gerekend per view.

Andere mogelijkheid pay per click. Er wordt enkel betaald wanneer een bezoeker daadwerkelijk op uw advertentie heeft geklikt en doorverwezen wordt naar uw website.

Prijzen van advertenties

Pay per view :  1,1 eurocent per view  1000 views = 11 euro
De campagne loopt dan van datum tot datum bv  van 15 januari tot 31 januari.
Kan ook volgens budget, bv voor 200 euro = 18.000 views

Pay per click : volgens afspraak

Video advertentie : als trailer voor elke video reportage
In het begin van de video, max 30 seconden, kan door bezoeker geskipt worden 2.2 eurocent per view. van datum tot datum of per budget.

Als vermelding in de video zelf onder de vorm van een afbeelding die door de bezoeker kan gesloten worden. per view : 1.8 eurocent.

 

Aanmaak van advertenties

Soorten advertenties

Een eenvoudige statische banner, een afbeelding met tekst, logo. Indien niet in uw bezit kunnen wij voor u deze aanmaken op de juiste gekozen grootte.
prijs : 25 €

Bewegende banner. teksten bewegen over het scherm eventuele bewegende achtergrond. Trekt uiteraard meer de aandacht.
aanmaak bewegende banner 50 €

Video van 30 seconden, trailer van uw zaak of boodschap.
aanmaak 200 €